logo

Een jonge en gedreven groep oud TU Delft studenten die ICT toegankelijk willen maken.

Vanuit de startup Pointiful bouwen Johan van der Boog, Stijn de Vreede en Bas Tijhof aan een transparantere en toegankelijkere overheid. Johan van der Boog werkte onder andere als IT consultant en developer. Zijn kracht: inzicht in de ontwikkeling van software en ICT platforms. Stijn de Vreede is al meerdere jaren actief met de ontwikkeling van webshops en digitale producten in Nederland. Zijn drive: je bent pas belangrijk als je content belangrijk is. Bas Tijhof is al meerdere jaren actief in het samenbrengen van online kennis en zakelijke kansen. Hij blijft op zoek naar nieuwe mogelijkheden en is de creative kracht achter de concepten en business modellen.

Als drie vrienden vullen we elkaars expertise aan en staan we in contact met een groot netwerk van andere specialisten. Zo kan Pointiful met een organisatie van bescheiden omvang veel en omvangrijke ideeën realiseren. Juist deze bescheiden omvang is onze kracht. De lijnen zijn kort en we zijn altijd persoonlijk betrokken bij elk project. En: we hebben oog voor detail.

Bas Tijhof

Head of Business Development

Bas ontwikkelt, coördineert en implementeert plannen om Pointiful te laten groeien en nieuwe kansen te benutten. Hij is verantwoordlijk voor onze strategische doelen en planning om die doelen te bereiken.

Stijn de Vreede

Head of Operations

Stijn zijn verantwoordelijkheden omvatten het ontwerpen van beleid, het toezicht houden op de klantenservice en het implementeren van technologische oplossingen.

Johan van der Boog

Head of Software Development

Johan heeft aan de grondslag gestaan van het Pointiful platform systeem en is verantwoordelijk voor de continue ontwikkeling. Als fullstack developer kan hij spoedig problemen oplossen en technische vragen oplossen en verbeteren.