logo

Waar is TERRI nog meer voor te gebruiken? Op deze pagina een selectie originele use cases waar TERRi gemeentes nu mee helpt.

City Marketing

Promoot de mooiste plekjes van je gemeente voor locals en toeristen.

Wijs gasten in je gemeente de weg door musea, monumenten, historische plaatsen en mooie parken te tonen. De plaatsen op de kaart kan je voorzien van kenmerken waarop gefilterd kan worden, zoals 'Geschikt voor kinderen', bouwjaar en veel meer. Het platform kan indien gewenst ook naar Duits of Engels vertaald worden. Daarnaast kan je met TERRI een City Marketingsplatform bouwen met interessante bedrijven of ontwikkelingsgebieden met als doel bedrijven te interesseren zich in de gemeente te vestigen.

Sport

Verlaag de drempel om te gaan sporten door het aanbod te laten zien.

Het ledenaantal van sportverenigingen in Nederland is al een tijdje dalend. Door een sportoverzichtskaart te maken inspireer je inwoners eens te kijken naar een van de sportverenigingen, of laat je zien waar openbare sportveldjes en fitnessplaatsen zijn. Verenigingen kunnen hun eigen pagina beheren via het dashboard.

Eikenprocessierups

Geef plaatsen aan die een risico zijn voor ongedierte zoals de eikenprocessierups.

Met statische en dynamische data is de status van risicovolle gebieden met bijvoorbeeld veel eiken aan te geven. Zo weten inwoners welke gebieden het best te mijden zijn voor een fietstocht of picknick.

logo

info@gemeentekaarten.nl

Langegracht 72
2312 NH Leiden

06 36161741

Gemeentekaarten

© Gemeentekaarten.nl
Deze website wordt mogelijk gemaakt door Pointiful.
Alle rechten zijn voorbehouden.